Camper groepsreis naar Marokko

Naar Marokko met je eigen camper?

Hebben jullie ook genoeg van de overvolle camperplaatsen in Spanje en zou je de oversteek naar Marokko wel eens durven maken met een groep?

Wij van Exclusive Time Travel organiseren al jaren offroad reizen in Marokko en daardoor kwam de vraag: ‘kunnen jullie dat mooie land niet eens aan camperaars laten zien’ Natuurlijk kunnen we dat en met alle plezier.

Wij gaan van 7 april t/m 5 mei  2025 met maximaal 10 campers naar Marokko. Bij meer dan 10 inschrijvingen hebben we ook nog een reis gepland van 27 oktober t/m 24 november 2025.

Een camper reis scheelt niet zoveel in voorbereiding dan een offroad reis al blijven we lekker op de bebaande wegen. We zullen ook samenwerken met de mensen in Marokko waar we al jaren mee samenwerken.  Ook proberen we elke reis wat nieuws…. Een nieuwe camping, een nieuw evenement, nieuwe gids, etc. Wij vinden dit altijd spannend want het kan ook eens totaal anders zijn maar altijd verrassend.

We vertrekken vanaf Algeciras in het zuiden van Spanje naar Cueta met de ferry wat incl. is in de prijs tot een totale camper lengte tot 8 meter.

We overnachten op campings maar ook soms eens met de hele groep gewoon ergens in ‘the middle of nowhere’ We hebben genoeg op het programma staan zoals een begeleid bezoek van bijvoorbeeld Fez en Marrakesh maar ook duiken we de zandwoestijn in op een dromedaris, buggy, 4×4 of gewoon met onze camper waar het kan. We laten ook onze camper eens beveiligd achter en gaan overnachten in een luxe tentenkamp in de woestijn. Alle activiteiten zitten bij ons inclusief in de prijs.

Door vele jaren door Marokko te hebben gereisd zijn we veel mensen tegengekomen die we ondertussen wel tot onze vrienden kunnen rekenen!

Op sommige campings blijven we maar 1 nacht staan maar op andere weer meerdere nachten zodat je er zelf ook nog al dan niet in groep eropuit kan trekken met de fiets of te voet. De dag dat we van A naar B reizen kunnen jullie gewoon ieder voor zich aanvangen met de trip die op jullie GPS staat omdat wij voor elke dag de route in GPX formaat aanleveren voor de reis maar die nog niet zo durven of zeker willen zijn gewoon samen met ons of met andere deelnemers.

De totale reis zal ongeveer een 4 weken duren van het zuiden van Spanje totdat we weer terug zijn daar en totaal zullen we een 3000 km door de mooiste gebieden rijden van dit prachtige land.

Wij hebben er in ieder geval ons hart verloren en hopen dus dat wij jullie kunnen laten kennismaken met dit land.

De prijs is 1995,-€ per persoon in een bezetting van 2 personen per camper… gaat er nog iemand met de caravan mee dan is er alleen een extra prijstoeslag voor de lengte van de wagen met caravan voor de ferry!

Inclusief in deze prijs zit:

 • Ferry heen en terug
 • Voertuigstickers
 • Alle campings, camperplaatsen incl. stroom waar aanwezig
 • Diner & ontbijt – 3 keer totaal
 • Luxe tentenkamp overnachting
 • Dromedaris trip door de duinen
 • Buggy tocht in Merzouga of 4×4 tocht (keuze evenement)
 • Bezoek Fez met gids
 • Bezoek Marrakesh met gids
 • Taxi’s van camping naar het centrum van Fez en Marrakesh
 • Bezoek pottenbakkers van Tamegroute met Gids
 • Aandenken aan deze fantastische tocht

Indien jullie de hond mee willen nemen is dit geen probleem alleen zijn er wel wat voorwaarden ivm inentingen en paspoorten etc. Graag oven inlichtingen hierover inwinnen bij uw dierenarts en let op dat er bepaalde rassen niet binnen mogen in het land maar dat is ook zo in Frankrijk of Spanje!

Wij sturen jullie graag een volledig inschrijfformulier incl de algemene voorwaarden die we dan graag ingevuld terug krijgen met een voorschot zodat jullie ‘ones in a lifetime’ camper reis naar Marokko vastligt.

exclusive.time.travel@gmail.com

Zijn er nog vragen dan vuur ze maar af en voor de rest, zegt het voort!